Dezmo - dezmembrari auto de incredere

Dezmo - dezmembrari auto de incredere

Esti in cautarea unor piese auto second hand originale pentru masina ta?

Vrei sa primeste piesele dorite in cel mai scurt timp posibil, la cel mai bun pret? Vrei sa beneficiezi de garantie si de posibilitatea de retur? Alege sa apelezi la Dezmo – parc dezmembrari auto de incredere, format dintr-o echipa profesionista, cu experienta in domeniu.

 

Esti in cautarea unor piese auto second hand originale pentru masina ta? Vrei sa primeste piesele dorite in cel mai scurt timp posibil, la cel mai bun pret?

 

Vrei sa beneficiezi de garantie si de posibilitatea de retur? Alege sa apelezi la Dezmo – parc dezmembrari auto de incredere, format dintr-o echipa profesionista, cu experienta in domeniu.

Profesionalism, transparenta, calitate

Principala noastra activitate consta in dezmembrarea autovehiculelor si comercializarea pieselor rezultate din procesul de dezmembrare. In parcul auto Dezmo, piesele sunt demontate cu grija doar de mecanici auto calificati, fiind testate si depozitate in conditii optime.

Toate piesele livrate din depozitul nostru de dezmembrari auto sunt piese originale in stare perfecta de functionare, demontate de pe masini avariate. Ne asumam calitatea pieselor si oferim garantie pentru piesele reutilizabile.

Parcul nostru de dezmembrari auto de incredere are o experienta bogata in desfacerea pieselor de schimb, acoperind prin varietate si volum toate nevoile de baza multimarca.

Dezmo ofera clientilor sai o gama larga de piese auto din dezmembrari pentru autovehicule, precum: motoare, cutii de viteza, caroserii, electrice, suspensii, transmisii, interioare.

In magazinul online Dezmo.ro vei gasi usor si rapid piese auto de schimb pentru majoritatea marcilor auto consacrate de pe piata, ca: Audi, Volkswagen, BMW, Dacia, Ford, Hyundai, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Skoda.

 

Reputatia excelenta, consolidata pe serviciile profesioniste si raportul calitate - pret oferit de-a lungul timpului, ne-a ajutat sa formam un cerc larg de clienti fideli si un numar generos de colaboratori.

Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra un partener ideal de afaceri, atat prin produsele calitative si competitive, cat si prin cel mai bun pret de pe piata romaneasca.

Livram piesele solicitate prin curierat rapid in toata tara, in ambalaj premium, in cele mai sigure conditii de transport, insotite intotdeauna de factura si garantie.

 

Website sigur si prietenos

Spre deosebire de alte site-uri din acest domeniu, care nu ofera siguranta, Dezmo.ro este un magazin virtual care vinde EXCLUSIV piese auto. Un magazin cu piese auto din dezmembrari de incredere si serioasa nu iti va oferi si alte produse, precum telefoane, jucarii, mobilier si nu numai.

Totodata, magazinul nostru online, cu o interfata prietenoasa si usor de navigat, ofera clientilor sai o modalitate usor accesibila si utila pentru a cauta si machizitiona in cele mai sigure conditii piesele auto dorite.

Site-ul bine creat si securizat ofera garantia unor cumparaturi sigure, venind cu foarte multe beneficii in plus fata de competitori.

Aici, clientii pot cauta cu usurinta prin numeroasele oferte postate, iar in cazul in care nu dispun de suficient timp sau nu au gasit ce cautau, pot trimite o cerere de oferta piese auto catre centrul de comenzi Dezmo.

Toate produsele din magazinul virtual sunt insotite de specificatii si detalii complete, iar cautarea si gasirea piesei auto dorite se poate face usor, dupa codul produsului, dupa codul V.I.N. sau dupa denumire. Pe langa optiunile sugerate pentru cautarea unei piese, se poate oricand contacta direct administratorul magazinului, prin utilizarea unor instrumente de cautare - telefon, e-mail, formular – afisate pe pagina web a magazinului Dezmo.ro.

Articole similare
Cod eroare OBD2 P0438

Cod eroare OBD2 P0438

Acest cod se refera la eroarea catalizatorului - senzorul de temperatura - bancul 2 - tensiune ridicata.

Cod eroare OBD2 P0116

Cod eroare OBD2 P0116

Acest cod OBD2 se refera la o eroare cand vien vorba de performanta circuitului senzorului ECT.Cod eroare OBD2 P0275

Cod eroare OBD2 P0275

Acest cod se refera la eroarea tensiunii circuitului injectorului de carburant - cilindrul 5 - variatii de tensiune.

Asigurare auto expirata - ce risti daca conduci asa?

Asigurare auto expirata - ce risti daca conduci asa?

In Romania, aproximativ un sfert dintre masini circula fara asigurare RCA valabila. Unele dintre acestea au numere straine si le-a expirat asigurarea.