Alfa Romeo 147 1.9 JTD pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Alfa Romeo 147 1.9 16V JTD (150 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Alfa Romeo 147 1.9 16V JTD (150 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Alfa Romeo 147 1.9 16V JTD (150 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Alfa Romeo 147 1.9 16V JTD (150 Hp) ?

Moldovan Sergiu
Moldovan Sergiu a raspuns:

Voiam o masina mai deosebita care nu este intalnita foarte des pe strazi, sportiva in limitele ei si cu un design mai agresiv.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Moldovan Sergiu
Moldovan Sergiu a raspuns:

Din Resita.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Moldovan Sergiu
Moldovan Sergiu a raspuns:

E o masina senzationala atata timp cat ai grija de ea si o intretii asa cum trebuie. Imi place extrem de mult agresivitatea cu care livreaza puterea si cuplul pe care nu l-am mai intalnit la o masina cu motor de 1.9 sau 2.0.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.