Alfa Romeo Brera 2.4 JTD pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Alfa Romeo Brera 2.4 JTD (200 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Alfa Romeo Brera 2.4 JTD (200 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Alfa Romeo Brera 2.4 JTD (200 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Alfa Romeo Brera 2.4 JTD (200 Hp) ?

Chirca Dan
Chirca Dan a raspuns:

Brera a fost prima (si singura pana acum) masina pe care am detinut-o, deci impulsul de a cumpara-o fix pe ea a fost unul subiectiv, bazat pe nevoile mele si felul cum este ea desenata.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Chirca Dan
Chirca Dan a raspuns:

Am gasit anuntul pe OLX, ne-am intalnit prima oara in hambarul unui conac si am luat-o pe loc.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Chirca Dan
Chirca Dan a raspuns:

Este o masina speciala in care ma urc mereu cu placere si emotii, in general pozitive. Fiind o Alfa, nu esti mereu sigur ca va functiona normal, poate asta-i farmecul. Macar e frumoasa daca e nevoie sa stai pe marginea drumului si sa te uiti la ea cand se strica. Nu-mi place ca are o problema cu kilogramele. Este stabila, dar nu i-ar fi stricat 300 de kg in minus.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.