Alfa Romeo Giulietta 1.8 Tbi QV pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Alfa Romeo Giulietta 1.750 TB (235 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Alfa Romeo Giulietta 1.750 TB (235 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori verificati.

Cat de fiabila ti se pare Alfa Romeo Giulietta 1.750 TB (235 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Alfa Romeo Giulietta 1.750 TB (235 Hp) ?

George Tudor
George Tudor a raspuns:

Am fost mereu pasionat de Alfa Romeo, iar acesta era ultimul model disponibil si l-am achizitionat fix inainte sa apara Giulia.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

George Tudor
George Tudor a raspuns:

De la o persoana privata din Germania, prin intermediul unei firme care se ocupa cu importul de masini SH.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

George Tudor
George Tudor a raspuns:

Este o masina destul de simpla. Fara multa electronica, fara camere exterioare sau mai stiu eu ce. Simti cu adevarat motorul, simti caii, iar controlul sta in mainile tale. O recomand ca masina de zi cu zi, insa nu cu pachetul sport si cu o motorizare mai mica (evantual un MultiAir). Singurul dezavantaj pe care il are masina este lipsa acuta de dotari, insa nu le duc lipsa pentru ca n-am cumparat-o pentru dotari, ci pentru aspect si motor.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.