Alfa Romeo GT 2.0 i 16V JTS pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Alfa Romeo GT 2.0 i 16V JTS (165 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Alfa Romeo GT 2.0 i 16V JTS (165 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori verificati.

Cat de fiabila ti se pare Alfa Romeo GT 2.0 i 16V JTS (165 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Alfa Romeo GT 2.0 i 16V JTS (165 Hp) ?

Odaiasu Paul
Odaiasu Paul a raspuns:

Datorita faptului ca mi se pare una din cele mai frumoase masini de serie, fiind un fan al coupe-urilor. De asemenea, pasiunea pentru Alfa Romeo m-a facut sa nu iau in calcul alte modele.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Odaiasu Paul
Odaiasu Paul a raspuns:

Am achizitionat-o din Germania, doar din fotografiile vazute pe un site de vanzari auto.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Odaiasu Paul
Odaiasu Paul a raspuns:

Imi place faptul ca intoarce lumea capul dupa ea, este frumoasa, si atrage atentia intr-un mod placut. Scaunele sport ma tin strans si e o placere sa ma aflu in ea. Imi displace ca este putin inconfortabila cu jantele de 18, din cauza drumurilor din Romania.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.