Audi 80 1.6 C 75 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi 80 1.6 C (75 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi 80 1.6 C (75 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi 80 1.6 C (75 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Audi 80 1.6 C (75 Hp) ?

Matei Horatiu
Matei Horatiu a raspuns:

A devenit o masina rara careia ii va creste valoarea si imi place senzatia de a conduce ceva mai vechi decat mine.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Matei Horatiu
Matei Horatiu a raspuns:

OLX, am gasit-o intamplator, mi-a placut starea ei si nu am vrut sa ratez ocazia.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Matei Horatiu
Matei Horatiu a raspuns:

Imi place mirosul de benzina, sunetul mecanic al usilor, designul simplu, micile reglaje de rutina la motor. E o masina respectata in trafic mai mult decat una noua, arata ca soferul are si cunostinte despre masini, nu doar bani.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.