Audi 80 1.8 S pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi 80 1.8 S (90 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi 80 1.8 S (90 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi 80 1.8 S (90 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Audi 80 1.8 S (90 Hp) ?

Grancea Leonte Nicolae
Grancea Leonte Nicolae a raspuns:

Din nevoie, fiindu-mi necesara o masina si al doilea motiv ar fi faptul ca e o masina dupa care mereu am intors capul. Simpla, dar pentru mine superba.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Grancea Leonte Nicolae
Grancea Leonte Nicolae a raspuns:

Am gasit-o pe internet la un domn.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Grancea Leonte Nicolae
Grancea Leonte Nicolae a raspuns:

Din punctul meu de vedere e ceea ce trebuie si ce vreau. Din opinia altora, nu e o masina pentru zilele noastre. Neavand servo, geamuri electrice, oglinzi electrice si alte dotari care acum se preteaza a fi standard multi o vad ca pe o "vechitura" destinata fierului vechi. Insa pentru mine e exact ce vreau. O masina simpla, clasica, fara senzori, fara injectoare, fara 100 de beculete in bord.. Un carburator clasic si atat.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.