Audi 80 1.9 TDI 90 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi 80 1.9 TDI (90 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi 80 1.9 TDI (90 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi 80 1.9 TDI (90 Hp) ?

(3 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(3 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(3 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Audi 80 1.9 TDI (90 Hp) ?

Burciu Sergiu
Burciu Sergiu a raspuns:

Bugetul atunci era de 5000 de euro. Stiam ca este o masina fiabila, cu costuri de intretinere reduse. Stiam persoana de la care urma sa o luam.

Gantoi Razvan
Gantoi Razvan a raspuns:

Am ales sa o salvez. In loc sa ajunga la remat, a devenit un proiect de suflet si un membru al familiei. Evident ca nu este daily driver, dar nici nu a fost asta scopul. Masina a fost icon-ul copilariei mele. Am crescut cu posterul Audi 80 DTM edition pe perete. De aceea am ales acest model. Si pentru ca este foarte rara.

Haja Vasile
Haja Vasile a raspuns:
Am ales acest model pentru: fiabilitate, aspect, intretinerea este ieftina, se defecteaza greu. E ca un tanc, are tabla galvanizata. Consum mic.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Burciu Sergiu
Burciu Sergiu a raspuns:

De la un prieten de familie.

Gantoi Razvan
Gantoi Razvan a raspuns:

De la un prieten bun care o ducea la remat.

Haja Vasile
Haja Vasile a raspuns:
Am achizitionat o de la o doamna acum 7 ani.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Burciu Sergiu
Burciu Sergiu a raspuns:

Cel mai mult imi place feeling-ul oferit la condus. Pe zapada cel putin se simte foarte bine si usor de controlat. Nu-mi place ca nu are dotari si cand spun asta, ma refer ca nu are nicio dotare optionala in afara de trapa.

Gantoi Razvan
Gantoi Razvan a raspuns:

Masina este un hibrid. Baza este Audi 80 B4 quattro competition cu swap motor 1.9 tdi si muuuulte modificari. Este un old school care se comporta cel putin la fel de bine dupa toate modificarile ca orice masina noua. Ce imi place la ea? Hmmm, tot as zice. Mirosul, design clasic si inconfundabil, sunetul metalic.

Haja Vasile
Haja Vasile a raspuns:
A fost masina de politie in Germania. Caroseria era alba si usile toate 4 verzi. A fost masina de firma o buna parte prin Brasov. Era 2.0 abk de fabrica. Apoi prin 2005-2006 a fost vopsita rosie si pus pe ea 1.9 tdi. Era moarta cand am luat-o dar m-am ocupat de ea si ruleaza si trage super.
Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.