Audi A6 1.9 TDI 130 cp C6 pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi A6 1.9 TDI (130 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A6 1.9 TDI (130 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi A6 1.9 TDI (130 Hp) ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Audi A6 1.9 TDI (130 Hp) ?

Mart Marian
Mart Marian a raspuns:

Asa s-a intamplat, ca in momentul cand cautam sa gasesc o astfel de masina si sunt foarte multumit, chiar daca are volanul pe dreapta.

Florescu Alexandra
Florescu Alexandra a raspuns:

Masina a fost achizitionata in 2004 din reprezentanta, iar la acea vreme era cea mai "ravnita" masina, atat din punct de vedere al aspectului, cat si a motorizarii.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Mart Marian
Mart Marian a raspuns:

De la un prieten cunoscut.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Mart Marian
Mart Marian a raspuns:

Este destul de bun consumul si e foarte fiabila si are destul spatiu, fiind o masina break, plus ca merg la serviciu zilnic cu ea.

Florescu Alexandra
Florescu Alexandra a raspuns:

Este o masina foarte comoda, usor de condus, cu un consum mediu avantajos. Mi-ar placea in schimb, o masina automata pentru ca cel mai mult o folosesc prin oras.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.