Audi A2 1.4 TDI 75 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi A2 1.4 TDI (75 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A2 1.4 TDI (75 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi A2 1.4 TDI (75 Hp) ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Audi A2 1.4 TDI (75 Hp) ?

Costinas Bogdan
Costinas Bogdan a raspuns:

Pret redus, consum foarte mic, caroserie aliaj aluminiu, taxe si asigurare mici, dotari utile si usor de folosit. Usor de manevrat si parcat. Producator german.

Segarceanu Florin
Segarceanu Florin a raspuns:
Am vrut o masina cu motor de 1.4 diesel care sa nu consume mult

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Costinas Bogdan
Costinas Bogdan a raspuns:

Am achizitionat masina din Belgia.

Segarceanu Florin
Segarceanu Florin a raspuns:
Am vazut-o pe loc si am fost in Braila dupa ea.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Costinas Bogdan
Costinas Bogdan a raspuns:

In mare, imi place cam la toate capitolele, daca avea si oglinzi electrice, consum instant, parbriz incalzit si scaune electrice era super. Suspensia putin rigida.

Segarceanu Florin
Segarceanu Florin a raspuns:
Consum mic, motor zgomotos.
Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.