Audi A3 1.9 TDI 90 cai putere pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi A3 1.9 TDI (90 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A3 1.9 TDI (90 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi A3 1.9 TDI (90 Hp) ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Audi A3 1.9 TDI (90 Hp) ?

FanA3 1.9TurboDieselsiIute
FanA3 1.9TurboDieselsiIute a raspuns:

Designul mi-a placut foarte mult si se gasesc usor piese aftermarket si bune pentru ea, se potrivesc si de pe alte masini gama VAG gen Golf IV, Seat Leon etc.

Talai Anton
Talai Anton a raspuns:

Cred ca ar fi o masina perfecta ca fiind prima masina din viata unui tanar.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

FanA3 1.9TurboDieselsiIute
FanA3 1.9TurboDieselsiIute a raspuns:

De la un vanzator pe OLX.

Talai Anton
Talai Anton a raspuns:

Am achizitionat-o de la un coleg de munca, in stare foarte buna.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

FanA3 1.9TurboDieselsiIute
FanA3 1.9TurboDieselsiIute a raspuns:

Este o masina fiabila, consuma foarte putin, stock trage destul de ok. Experienta e foarte ok, masina e stabila. In ciuda faptului ca este o masina aparent mica, pasagerii din spate au loc iar portbagajul este foarte incapator.

Talai Anton
Talai Anton a raspuns:

Imi place maxim cum se comporta masina la 20 de ani pe care ii are, imi place cum accelereaza cum se comporta in curbe, cum ii funcționeaza motorul, cum consuma ( foarte putin pentru volumul de 1.9 TDI, urban 5-6l/100km extraurban 4,8-5 l/100km).

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.