Audi A3 2.0 TDI 140 cp generatia 2 pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi A3 2.0 TDI (140 Hp) DPF cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A3 2.0 TDI (140 Hp) DPF.

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi A3 2.0 TDI (140 Hp) DPF ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Audi A3 2.0 TDI (140 Hp) DPF ?

Negrus Alexandru Ionut
Negrus Alexandru Ionut a raspuns:

Se incadra in buget, plus ca am vrut ceva mai sportiv, mai sprinten si mai noua, in compariatie cu Passatul B5.5 pe care il aveam inainte. Este o masina decenta ca spatiu, nu pot spune ca e cea mai incapatoare, dar se descurca destul de bine.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Negrus Alexandru Ionut
Negrus Alexandru Ionut a raspuns:

De pe Autovit.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Negrus Alexandru Ionut
Negrus Alexandru Ionut a raspuns:

Este o masina careia ii gasesti usor loc de parcare, te poti descurca cu ea in marile orase si la nevoie, cei 140 cai isi fac treaba foarte bine. Totusi o sa ii fac un soft ca sa o simt si mai bine. Nici o problema cu DPF-ul atat timp cat masina se conduce mai turat. Nu este ceva sa nu imi placa, poate doar jantele, dar le voi schimba si pe alea.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.