Audi A3 8P 1.6 TDI 105 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi A3 cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.


Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A3 .


Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.


Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.


Toate review-urile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Audi A3 1.6 TDI (105 Hp) DPF start/stop ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi Audi A3 1.6 TDI (105 Hp) DPF start/stop ?

Cotofana Ciprian Ionut a raspuns:

Audi este marca mea favorita. Mi se pare ca este cel mai bun producator de masini, luand in considerare fiabilitatea si placerea de a conduce o masina, nu as alege alta marca.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Cotofana Ciprian Ionut a raspuns:

Direct de la propietar, fara intermediari.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Cotofana Ciprian Ionut a raspuns:

Imi place cum se aseaza pe drum, atat in oras cat si in afara. Ofera un condus in siguranta, comportandu-se foarte bine in situatii limita.