Audi A4 1.8T B6 150 CP pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Audi A4 1.8 T (150 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Audi cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A4 1.8 T (150 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Audi A4 1.8 T (150 Hp) ?

2 voturi

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

2 voturi

Ce parere generala ai despre ea?

2 voturi

De ce ai ales sa cumperi Audi A4 1.8 T (150 Hp) ?

Sandu Mihai a raspuns:

Deoarece in Romania si pentru bugetul meu a fost un raport cilindree/impozit foarte bun. Am vrut 1.8T pentru putere dar si pentru ca este cel mai modificat motor de la Audi, plus ca e o masina din 2002 si a avut ceva timp sa formeze oamenilor o parere despre ea.

Marinescu Razvan a raspuns:

Am ales sa cumpar acest model deoarece cautam o masina neaparat pe benzina si turbo, cu posibilitatea de a creste puterea motorului fara prea multe probleme care sa apara din cauza modificarilor. Motorul de 1.8 turbo este unul din cele mai modificate motoare din acest segment.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Sandu Mihai a raspuns:

Satu-Mare, de la un tip de 25 de ani, tot pasionat de auto.

Marinescu Razvan a raspuns:

Masina a fost adusa direct din Suedia.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Sandu Mihai a raspuns:

Este o masina geniala, mai ales ca are si Blow Off, imi place si in fiecare zi cand o conduc nu ma plictisesc de ea.

Marinescu Razvan a raspuns:

Motor silentios, putere sufiecienta pentru o masina daily, confortabila, dotari suficiente pentru o persoana care nu cauta gadgeturi in masina. O masina usor de condus, clasa medie, ok pentru oras si parcari inghesuite.

Marca Audi
Model A4
Motorizare 1.8 T (150 Hp)
Interval ani 2000 - 2002