Audi A4 1.8T B6 150 CP pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi A4 1.8 T (150 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A4 1.8 T (150 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi A4 1.8 T (150 Hp) ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Audi A4 1.8 T (150 Hp) ?

Sandu Mihai
Sandu Mihai a raspuns:

Deoarece in Romania si pentru bugetul meu a fost un raport cilindree/impozit foarte bun. Am vrut 1.8T pentru putere dar si pentru ca este cel mai modificat motor de la Audi, plus ca e o masina din 2002 si a avut ceva timp sa formeze oamenilor o parere despre ea.

Marinescu Razvan
Marinescu Razvan a raspuns:

Am ales sa cumpar acest model deoarece cautam o masina neaparat pe benzina si turbo, cu posibilitatea de a creste puterea motorului fara prea multe probleme care sa apara din cauza modificarilor. Motorul de 1.8 turbo este unul din cele mai modificate motoare din acest segment.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Sandu Mihai
Sandu Mihai a raspuns:

Satu-Mare, de la un tip de 25 de ani, tot pasionat de auto.

Marinescu Razvan
Marinescu Razvan a raspuns:

Masina a fost adusa direct din Suedia.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Sandu Mihai
Sandu Mihai a raspuns:

Este o masina geniala, mai ales ca are si Blow Off, imi place si in fiecare zi cand o conduc nu ma plictisesc de ea.

Marinescu Razvan
Marinescu Razvan a raspuns:

Motor silentios, putere sufiecienta pentru o masina daily, confortabila, dotari suficiente pentru o persoana care nu cauta gadgeturi in masina. O masina usor de condus, clasa medie, ok pentru oras si parcari inghesuite.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.