Audi A4 2.0 TDI 120 cp 2008-2011 pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi A4 2.0 TDI (120Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A4 2.0 TDI (120Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi A4 2.0 TDI (120Hp) ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Audi A4 2.0 TDI (120Hp) ?

Alex
Alex a raspuns:

Datorita marcii Audi, care stim bine cu totii ca e fabrica masinii cu motoare bune.

Asofiei razvan
Asofiei razvan a raspuns:

Ca mi-a placut foarte mult modelul, a fost cumparata in 2012.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Alex
Alex a raspuns:

Am cumparat-o din Belgia.

Asofiei razvan
Asofiei razvan a raspuns:

Masina a fost cumparata de la un dealer din Germania.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Alex
Alex a raspuns:

O conduc zilnic in oras cam 100 - 150 km. Nu pot sa zic ca imi displace ceva anume la ea. Daca imi displacea ceva la ea nu o mai cumparam. Punctul forte mi se pare confortul pe care il ofera la condus.

Asofiei razvan
Asofiei razvan a raspuns:

Imi place ca e foarte fiabila, are slot de card, cei 120 de cai se simt "vii" toti si este foarte stabila in curbe. Sunetul motorului e foarte placut.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.