Audi A4 B5 1.8 20V 125 cp pareri

Audi A4
1.8 20V (125 Hp)
1996 - 1999

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi A4 1.8 20V (125 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A4 1.8 20V (125 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi A4 1.8 20V (125 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Audi A4 1.8 20V (125 Hp) ?

Boeriu Radu
Boeriu Radu a raspuns:

Fier vechi de cea mai inalta calitate. Tanc rusesc cu motor de avion, as putea spune siguranta si multi cai.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Boeriu Radu
Boeriu Radu a raspuns:

De unde as gasi-o mai ieftin si in stare buna.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Boeriu Radu
Boeriu Radu a raspuns:

Este o masina old school. Fabricata in 96, avem aceeasi varsta, imi place foarte foarte mult cum trage motorul. Motorul este impecabil, ce ma deranjeaza la ea este faptul ca se strica tot timpul cate ceva minor.