Audi A4 B5 2.5 TDI V6 quattro pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi A4 2.5 TDI V6 (180 Hp) quattro cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A4 2.5 TDI V6 (180 Hp) quattro.

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi A4 2.5 TDI V6 (180 Hp) quattro ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Audi A4 2.5 TDI V6 (180 Hp) quattro ?

Carp valeriu
Carp valeriu a raspuns:

A fost o ocazie la bani putini, gata faramata, am investit mult cu toate ca aceeasi suma sau chiar mai putin luam alta la fel. Motor pretentios, dar odata asezat, este forta.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Carp valeriu
Carp valeriu a raspuns:

De la o cunostinta.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Carp valeriu
Carp valeriu a raspuns:

Imi place ca are sistemul quattro si tinuta de drum. Este cam mica la intrior, ma refer ca spatiu, iar anvelopele fata se uzeaza cam repede.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.