Audi A4 B5 facelift 1.8 Turbo 150 cp quattro pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi A4 1.8 20V Turbo (150 Hp) quattro cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A4 1.8 20V Turbo (150 Hp) quattro.

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi A4 1.8 20V Turbo (150 Hp) quattro ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Audi A4 1.8 20V Turbo (150 Hp) quattro ?

Simioniuc Dan
Simioniuc Dan a raspuns:

Tot timpul mi-am dorit o masina cu potential pentru modificari astfel incat am optat pentru motorul 1.8 t de la audi si intamplarea a facut sa gasesc un model care are si quattro.

Miu Sebastian
Miu Sebastian a raspuns:
A fost o decizie de moment, mi-a placut.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Simioniuc Dan
Simioniuc Dan a raspuns:

De la o persoana fizica.

Miu Sebastian
Miu Sebastian a raspuns:
De pe olx.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Simioniuc Dan
Simioniuc Dan a raspuns:

Experienta de condus este foarte placuta. Avantajul suspensiei sport e stabilitatea si precizie dar dezvantajul de a simti prea mult drumurile pline de denivelari. Ca alt dezavantaj ar fi consumul usor ridicat dar e vorba de smiles per galon not miles.

Miu Sebastian
Miu Sebastian a raspuns:
Este un model A4 B5 1.8t modificat, in prezent dezvolta 200cp si 400nm, este o placere sa o conduci, conexiunea masina-sofer este exceptionala. Suspensia este foarte rigida, interiorul este gol, doar 2 scane scoica.
Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.