Audi A4 B8 2.0 TDI 170 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi A4 2.0 TDI (170 Hp) quattro DPF cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A4 2.0 TDI (170 Hp) quattro DPF.

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi A4 2.0 TDI (170 Hp) quattro DPF ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Audi A4 2.0 TDI (170 Hp) quattro DPF ?

Gavrila Cristian
Gavrila Cristian a raspuns:

Nu m-am gandit la achizitionarea acestui model, este vorba de un Audi A4 Allroad Quattro, dar pur si simplu mi-a placut, m-a atras si am luat-o.

Marin Marius
Marin Marius a raspuns:

Quattro😁 sunt un fan Audi si mi-am dorit ceva sa reprezinte Audi, dar sa nu fie foarte scump si asa am ajuns la un A4 B8 Quattro, torsen, ceea ce reprezinta Audi.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Marin Marius
Marin Marius a raspuns:

De la o persoana fizica din Bucuresti.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Gavrila Cristian
Gavrila Cristian a raspuns:

Masina de oras ok ca si dimensiuni, motor fiabil, desi mergea un 3.0... are motor de 2.0. Partea buna cu taxele mici, tractiunea Quattro cea mai buna. Ce nu-mi place... nu e automata :(, dar c'est la vie.

Marin Marius
Marin Marius a raspuns:

Foarte stabila, confortabila, puternica, tot ce iti doresti de la o masina, insa are cateva probleme (pompa de inalte). Foarte buna pe injectoare si turbina si are o tinuta de drum impecabila.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.