Audi A5 2.0 TDI 8T pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Audi A5 2.0 TDI (177 Hp) Multitronic?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Audi cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A5 2.0 TDI (177 Hp) Multitronic.

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Audi A5 2.0 TDI (177 Hp) Multitronic ?

2 voturi

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

2 voturi

Ce parere generala ai despre ea?

2 voturi

De ce ai ales sa cumperi Audi A5 2.0 TDI (177 Hp) Multitronic ?

Dorhoi Raul a raspuns:

Am ales acest model datorita combinatiei dintre sportivitate-eleganta-practica. Mentionez ca masina este in varianta Sportback.

Puiu Daniel a raspuns:

E o limuzina cu spatiu interior decent, suficient de sportiva si dotari foarte multe.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Dorhoi Raul a raspuns:

Masina a fost a reprezentantei Audi din Cluj-Napoca.

Puiu Daniel a raspuns:

De la seful meu din Belgia care a achizitionat-o noua.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Dorhoi Raul a raspuns:

Cel mai mult imi place faptul ca atrage foarte multe priviri iar felul in care se conduce mai ales in urma modificarilor (nu foarte multe) care fac o diferenta foarte mare. Cel mai mult imi displace motorizarea deoarece as fi preferat ceva mai sportiv, cutia multitronic din acelasi motiv iar faptul ca este tractiune fata este un dezavantaj foarte mare.

Puiu Daniel a raspuns:

3 lucruri care imi plac: -tinuta la drum -dotari complete care sporesc confortul -motorul extrem de economic chiar si la condus sportiv 3 lucruri care nu imi plac: -suspensia cam rigida pentru drumurile din Romania -motorasele de la incuietoarele usilor defectuoase desi piesele de schimb sunt relativ ieftine -daca sunt probleme cu filtrul de particule e o reparatie cam scumpa(la mine nu a fost cazul)

Marca Audi
Model A5
Motorizare 2.0 TDI (177 Hp) Multitronic
Interval ani 2011 - 2015