Audi A6 2.0 TDI C6 140 cp pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Audi A6 2.0 TDI (140 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Audi cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A6 2.0 TDI (140 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Audi A6 2.0 TDI (140 Hp) ?

2 voturi

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

2 voturi

Ce parere generala ai despre ea?

2 voturi

De ce ai ales sa cumperi Audi A6 2.0 TDI (140 Hp) ?

Catalin Radulescu a raspuns:

Simplu, am ales A6 pentru spatiul interior, confort eu fiind inalt, pentru stabilitate (este avant), siguranta, taxe si consum, devalorizare lenta fata de BMW, sistemele multimedia si infotainment.

CHITAN CRISTIAN a raspuns:

Confort si siguranta pe care iti ofera doar o masina Audi si consumul foarte mic in comparatie cu ce iti ofera un model de Audi.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Catalin Radulescu a raspuns:

Mobile.de de la un dealer din localitatea Hamm Germania.

CHITAN CRISTIAN a raspuns:

Adusa de mine personal din Anglia.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Catalin Radulescu a raspuns:

Pro Audi A6: se conduce foarte usor, sistemele raspund fosrte bine, comfortul la volan te lasa sa stai foarte mult timp conducand fara oboseala. Contra: greu de gasit locuri de parcare pe masura intr-un oras aglomerat. Se simte mai bine la drumuri lungi.

CHITAN CRISTIAN a raspuns:

Imi place foarte mult cum se comporta si cum se conduce ,iti ofera siguranta de care ai nevoie la o masina.

Marca Audi
Model A6
Motorizare 2.0 TDI (140 Hp)
Interval ani 2006 - 2008