Audi A6 3.0 TDI C7 245 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi A6 3.0 TDI V6 (245 Hp) quattro S tronic cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A6 3.0 TDI V6 (245 Hp) quattro S tronic.

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi A6 3.0 TDI V6 (245 Hp) quattro S tronic ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Audi A6 3.0 TDI V6 (245 Hp) quattro S tronic ?

Madalin Vladescu
Madalin Vladescu a raspuns:

In primul rand, aspectul. In al doilea rand, am auzit chestii bune despre ea plus ca mereu am fost fan VAG. Mi-am dorit si un motor mai maricel.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Madalin Vladescu
Madalin Vladescu a raspuns:

Germania - Audi Zentrum Leipzig.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Madalin Vladescu
Madalin Vladescu a raspuns:

Este o masina care livreaza ce promite. Confortabila la drum lung, destul de "fasneata" pentru un tanc de 2 tone si destula tehnologie ca sa-ti faca drumul lung cat mai frumos si confortabil.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.