Audi A6 C6 2.0 TDI 170 cp 2008-2011 pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi A6 2.0 TDI (170 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A6 2.0 TDI (170 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi A6 2.0 TDI (170 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Audi A6 2.0 TDI (170 Hp) ?

Barzu Gabriel
Barzu Gabriel a raspuns:

Datorita motorizarii 2.0 cu 170 cai si a elegantei pe care o are fiind o masina mare, spatioasa, sigura si ieftina la intretinut.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Barzu Gabriel
Barzu Gabriel a raspuns:

Un dealer local ce a achizitionat-o de la o licitatie de masini din Franta.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Barzu Gabriel
Barzu Gabriel a raspuns:

La condusul zilnic este foarte silentioasa si usor de manevrat, chiar daca este destul de mare. Lucrurile care imi plac: motorizarea si forta pe care o are in depasiri. Simtit tot timpul ca daca e voie de traga e acolo pentru a o face. Lucruri care nu imi plac: regret ca nu am gasit-o quattro.