Audi A6 C7 2.0 TDI ultra 190 cp 2014-2016 pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi A6 2.0 TDI ultra (190 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi A6 2.0 TDI ultra (190 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi A6 2.0 TDI ultra (190 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Audi A6 2.0 TDI ultra (190 Hp) ?

Liviu Stanciu
Liviu Stanciu a raspuns:

Pentru ca, dintre toate marcile premium, Audi este cea mai pe gustul meu. Am ales modelul A6 pentru ca aveam nevoie de o limuzina mare, incapatoare, cu motor puternic, dar economic. Varianta diesel de 2l si 190cp mi se pare cel mai bun compromis intre economie si putere.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Liviu Stanciu
Liviu Stanciu a raspuns:

Din Germania, din reprezentanta Audi, folosind portalul Autobid.de.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Liviu Stanciu
Liviu Stanciu a raspuns:

Este o masina minunata. Orice element din ea este proiectat ca sa iti arate ca este de lux sau cel putin premium. In oras, Bucuresti, in cazul meu, este suficient de economica, avand in acelasi timp rezerve de putere pentru accelerari explozive, atunci cand este cazul. In afara orasului, pur si simplu domina soseaua.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.