Audi Cabriolet 1.8 20V 125 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi Cabriolet 1.8 20V (125 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi Cabriolet 1.8 20V (125 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi Cabriolet 1.8 20V (125 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Audi Cabriolet 1.8 20V (125 Hp) ?

Ion Mihai
Ion Mihai a raspuns:

Un cabrio in curand clasic, imi plac masinile fabricate inainte de 2002. Perfect pentru plimbarile la mare si la munte. O culoare rara si o masina foarte intretinuta.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Ion Mihai
Ion Mihai a raspuns:

Din Marea Britanie.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Ion Mihai
Ion Mihai a raspuns:

Este un pic zgomotoasa dar nu ma deranjeaza. Pentru o masina de aproape 20 ani inca poate si poate bine pentru un motor de 1.8. As vrea sa gasesc un mecanic bun la care sa pot merge sa o intretin si sa o am toata viata.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.