Audi S4 4.2i 344 CP Quattro pareri

Audi S4
4.2i V8 40V (344 Hp) quattro Tiptronic
2003 - 2004

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Audi S4 4.2i V8 40V (344 Hp) quattro Tiptronic cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi S4 4.2i V8 40V (344 Hp) quattro Tiptronic.

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Audi S4 4.2i V8 40V (344 Hp) quattro Tiptronic ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Audi S4 4.2i V8 40V (344 Hp) quattro Tiptronic ?

Stefan Vasile
Stefan Vasile a raspuns:

Sunt pasionat de masini si nu am putut evita sa cumpar un asemenea exemplar.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Stefan Vasile
Stefan Vasile a raspuns:

Locuiesc in Spania, am cumparat-o de aici si am luat o masina din pacate foarte rau ingrijita, numai probleme cu ea.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Stefan Vasile
Stefan Vasile a raspuns:

Este o masina foarte placuta, solida, stabila, senzatie de condus foarte buna insa pentru uz zilnic nu prea o recomand. Suspensia este foarte dura iar consumul nu este mare pentru motorul pe care il are, dar totusi nu te poti astepta la un consum de 2.0 tdi.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.