Audi S4 4.2i 344 CP Quattro pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Audi S4 4.2i V8 40V (344 Hp) quattro Tiptronic?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Audi cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Audi S4 4.2i V8 40V (344 Hp) quattro Tiptronic.

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Audi S4 4.2i V8 40V (344 Hp) quattro Tiptronic ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi Audi S4 4.2i V8 40V (344 Hp) quattro Tiptronic ?

Stefan Vasile a raspuns:

Sunt pasionat de masini si nu am putut evita sa cumpar un asemenea exemplar.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Stefan Vasile a raspuns:

Locuiesc in Spania , am cumparat-o de aici si am luat o masina din pacate foarte rau ingrijita , numai probleme cu ea...

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Stefan Vasile a raspuns:

Este o masina foarte placuta, solida, stabila, senzatie de condus foarte buna insa pentru uz zilnic nu prea o recomand. Suspensia este foarte dura iar consumul nu este mare pentru motorul pe care il are, dar totusi nu te poti astepta la un consum de 2.0 tdi.

Marca Audi
Model S4
Motorizare 4.2i V8 40V (344 Hp) quattro Tiptronic
Interval ani 2003 - 2004