Bentley Continental 6.0 W12 Twin Turbo 560 cp pareri

Bentley Continental
6.0 W12 Twin Turbo (560 Hp)
2003 - 2010

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Bentley Continental 6.0 W12 Twin Turbo (560 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Bentley Continental 6.0 W12 Twin Turbo (560 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori verificati.

Cat de fiabila ti se pare Bentley Continental 6.0 W12 Twin Turbo (560 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Bentley Continental 6.0 W12 Twin Turbo (560 Hp) ?

State Mihai
State Mihai a raspuns:

Mi-am dorit un coupe si am considerat ca este modelul care combina cel mai bine sportivitatea, eleganta, siguranta si exclusivitatea.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

State Mihai
State Mihai a raspuns:

Am achizitionat-o din Romania, din Bucuresti.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

State Mihai
State Mihai a raspuns:

Este un autoturism sport care poate fi condus zi de zi. Este super confortabil, iar tractiunea integrala si garda reglabila o fac potrivita si iarna.

Cauti o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.