BMW 318d 143 cp 2009-2010 pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de BMW 3er 318d (143 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul BMW 3er 318d (143 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare BMW 3er 318d (143 Hp) ?

(3 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(3 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(3 voturi)

De ce ai ales sa cumperi BMW 3er 318d (143 Hp) ?

Lixandru Eugen
Lixandru Eugen a raspuns:
Aspect, fiabilitate, sportivitate si increderea in marca.
Cristian
Cristian a raspuns:
Am pornit de la idee de a schimba cehe masina un Ford s-max si aveam de gand sa imi iau o cu totul alta marca in afara de BMW insa mi-a fost recomanda si am fost surprins placut de ea.
Leo Popa
Leo Popa a raspuns:
In primul rand din punct de vedere financiar si in al doilea rand am citit foarte multe review-uri pozitive.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Lixandru Eugen
Lixandru Eugen a raspuns:
Din tara, adusa din Olanda pentru vanzare.
Cristian
Cristian a raspuns:
Germania.
Leo Popa
Leo Popa a raspuns:
De pe un site publicitar.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Lixandru Eugen
Lixandru Eugen a raspuns:
Masina foarte buna pentru drumuri extra urbane, silentioasa, foarte stabila si solida. Pentru oras suspensia poate fi prea rigida pentru unele persoane, fiind dotata cu suspensie sport M tech. Motorizarea este destul de potrivita, cred ca este cea mai fiabila, dar cred ca plusul de putere de pe un 320d merita.
Cristian
Cristian a raspuns:
Este o masina eleganta se conduce usor desi are acelas motor si cai cu Ford-ul este mai sportiva. Lucrul care nu imi place este ca are putine locuri de depozitare ( M-am obisnuit de la Ford cu multe locuri ).
Leo Popa
Leo Popa a raspuns:
Imi place ca este foarte bine izolata fonica si nu imi place ca este foarte rigida.