Bmw 520d F10 EfficientDynamics Edition pareri

BMW 5er
520d (184 Hp) EfficientDynamics Edition
2011 - 2013

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de BMW 5er 520d (184 Hp) EfficientDynamics Edition cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul BMW 5er 520d (184 Hp) EfficientDynamics Edition.

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare BMW 5er 520d (184 Hp) EfficientDynamics Edition ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi BMW 5er 520d (184 Hp) EfficientDynamics Edition ?

Ionut Iordache
Ionut Iordache a raspuns:

Deoarece sunt fan BMW si modelul asta mi-a placut foarte mult.

Doru Palincas
Doru Palincas a raspuns:

Fan BMW, doar ca o asemenea masina are nevoie de un motor de cel putin 3000 cm ;), stilul sportiv al masinii care arata foarte bine.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Ionut Iordache
Ionut Iordache a raspuns:

Am luat-o din Belgia.

Doru Palincas
Doru Palincas a raspuns:

Din tara, masina fiind originara din Austria.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Ionut Iordache
Ionut Iordache a raspuns:

Imi plac multe lucruri la masina mea. Consuma putin, e confortabila chiar si cu suspensia M. Nu ma oboseste la drumuri lungi si cel mai mult imi place aspectul.

Doru Palincas
Doru Palincas a raspuns:

Masina spatioasa, foarte silentioasa, confortabila, cu un aspect sportiv la exterior cat si interior, pentru modelul meu. Ce imi displace.. lipsa mai multor cai putere.