BMW seria 1 116d 116 CP 2009-2011 pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de BMW 1er 116d (116 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul BMW 1er 116d (116 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori verificati.

Cat de fiabila ti se pare BMW 1er 116d (116 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi BMW 1er 116d (116 Hp) ?

Ciuciu Bogdan
Ciuciu Bogdan a raspuns:
Am ales acest model deoarece este mica, compacta si are un design placut si sportiv in acelasi timp.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Ciuciu Bogdan
Ciuciu Bogdan a raspuns:
Am achizitionat-o prin intermediul unui prieten din Germania.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Ciuciu Bogdan
Ciuciu Bogdan a raspuns:
In fiecare dimineata in care ma urc in ea si apasa pe buton imi ofera aceeasi satisfactie si fericire ca in prima zi =).
Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.