Bmw Seria 1 116i E81 115 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de BMW 1er 116i (115 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul BMW 1er 116i (115 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare BMW 1er 116i (115 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi BMW 1er 116i (115 Hp) ?

Daniel Bosinceanu
Daniel Bosinceanu a raspuns:

Sunt fan BMW si fiind prima mea masina am ales o motorizare inferioara.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Daniel Bosinceanu
Daniel Bosinceanu a raspuns:

De la un proprietar, persoana fizica.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Daniel Bosinceanu
Daniel Bosinceanu a raspuns:

Se conduce destul de greu, e foarte greoaie, trebuie sa fii atent mereu cu manevrele pe care le faci, iar suspensia sport te duce intr-o stare de nervi mereu. Destul de inconfortabila.

Afla daca viitoare ta masina SH a avut daune sau KM dati inapoi