Bmw Seria 3 E90/E92 335i pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism BMW 3er 335i (306 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de BMW cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul BMW 3er 335i (306 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare BMW 3er 335i (306 Hp) ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi BMW 3er 335i (306 Hp) ?

Petcu Dorian a raspuns:

Tinand cont de faptul ca am crescut cu marca Bmw de cand eram copil , am mers in continuare pe acelasi producator si nu as da pe nimic masina pe care o detin in momentul actual.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Petcu Dorian a raspuns:

Am achizitionat-o de la un manager care lucra la Bmw.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Petcu Dorian a raspuns:

Cand ma urc la volanul ei uit de orice problema, sunt doar eu cu ea , si in primul rand cand ies cu ea pe strada sa intoarca lumea privirea dupa ea , ce imi displace la ea e nimic doar faptul ca este joasa si gropile din Bucuresti ne dau de furca.

Marca BMW
Model 3er
Motorizare 335i (306 Hp)
Interval ani 2007 - 2012