Bmw Seria 5 520d E60 163 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de BMW 5er 520d (163 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul BMW 5er 520d (163 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare BMW 5er 520d (163 Hp) ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi BMW 5er 520d (163 Hp) ?

Florin Stefan
Florin Stefan a raspuns:

Este o masina spatioasa , comoda pot spune ca este si sportiva in ciuda greutati si a motorului de 163 cp ,o masina care nu consuma mult tinand cont ca este totusi un Bmw iar motorul n47 este foarte reusit.

MORARU VASILE
MORARU VASILE a raspuns:

Placerea de a conduce. BMW este o masina care intoarce multe priviri, mai ales si ale barbatilor, nu doar ale femeilor.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Florin Stefan
Florin Stefan a raspuns:

Germania.

MORARU VASILE
MORARU VASILE a raspuns:

Am achizitionat-o SH din Belgia.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Florin Stefan
Florin Stefan a raspuns:

Fac naveta zi de zi , lucrez ca bucatar zi de zi intr-un an am fac 50.000 km si pana in prezent au fost facute decat 3 schimburi de ulei si am schimbat o fulie, extrem de fiabila dupa parerea mea.

MORARU VASILE
MORARU VASILE a raspuns:

Imi place tot. De la model pana la cel mai nesemnificativ lucru de pe ea. Intr-adevar este o placere de a conduce.