Bmw Seria 5 520i E38 pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de BMW 5er 520i (150 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul BMW 5er 520i (150 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare BMW 5er 520i (150 Hp) ?

(3 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(3 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(3 voturi)

De ce ai ales sa cumperi BMW 5er 520i (150 Hp) ?

Botezatu Ionuț
Botezatu Ionuț a raspuns:

Pentru aspectul ei si confortul pe care il are inca din anul 1997.

Dicu Adrian
Dicu Adrian a raspuns:

Veche, clasica, retro,simpla, motoare fara moarte, facute cu bun simt si mare raspundere.

Rusu Marius
Rusu Marius a raspuns:

Datorita fiabilitatii acestui motor si kilometrilor, putin tinand cont de anul de fabricatie.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Botezatu Ionuț
Botezatu Ionuț a raspuns:

A fost achizitionata din Italia.

Dicu Adrian
Dicu Adrian a raspuns:

Am luat-o din Pitesti.

Rusu Marius
Rusu Marius a raspuns:

Am luat-o din Italia.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Botezatu Ionuț
Botezatu Ionuț a raspuns:

O conduc cu drag in fiecare zi, iar aspectul ei inconfundabil care atrage toate privirile si pentru fiabilitatea sa, iar cum am mai zis la o asa masina motorizare trebuie aleasa cu grija.

Dicu Adrian
Dicu Adrian a raspuns:

Zi de zi vreo 25 km merge fara probleme la 25 de ani pe care ii are fara probleme cu rugina consum ok in jur de 13 oras si foarte inchegata avand o pozitiec foarte buna la drum.

Rusu Marius
Rusu Marius a raspuns:

Pot sa zic ca masina o conduc zilnic si ma simt foarte bine in ea. Este o masina foarte confortabila, foarte sigura si fetitei mele de 5 ani ii place sa calatoreasca foarte mult cu"masina cea noua":)). Masina este exact asa cum a iesit din fabrica. Nu a avut parte de nici un upgrade.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.