Bmw X5 3.0d E70 235 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de BMW X5 3.0d (235 Hp) DPF cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul BMW X5 3.0d (235 Hp) DPF.

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare BMW X5 3.0d (235 Hp) DPF ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi BMW X5 3.0d (235 Hp) DPF ?

Gorgan Florin
Gorgan Florin a raspuns:

Avand posibitatea de a testa si concurenta sa, am decis ca este masina potrivita pentru un baiat tanar care cauta un SUV cu mici tendinte sportive.

Marinescu Viorel
Marinescu Viorel a raspuns:

Puterea pe care o dezvolta si aspectul.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Gorgan Florin
Gorgan Florin a raspuns:

De la Casa Auto, Iasi.

Marinescu Viorel
Marinescu Viorel a raspuns:

De la o ruda.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Gorgan Florin
Gorgan Florin a raspuns:

Pro: Motorul e foarte silentios fata de V8 de 3l de Audi/VAG. Contra: Directia e cam greoaie fata de Q7.

Marinescu Viorel
Marinescu Viorel a raspuns:

Imi place puterea ei, imi place aspectul exterior. Nu mi place consumul 16% in oras si avand multi km si nefiind o masina intretinuta, cheltuielile cresc.

Cauti sa cumperi o masina? Iti garantam cel mai mic pret de piata.