Chevrolet Aveo 1.4i 16V 101 cp pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Chevrolet Aveo 1.4 i 16V (101 H.p.)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Chevrolet cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Chevrolet Aveo 1.4 i 16V (101 H.p.).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Chevrolet Aveo 1.4 i 16V (101 H.p.) ?

2 voturi

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

2 voturi

Ce parere generala ai despre ea?

2 voturi

De ce ai ales sa cumperi Chevrolet Aveo 1.4 i 16V (101 H.p.) ?

Dragomir Marian Andrei a raspuns:

Ca si raport calitate-pret-dotari, a fost la acel moment cea mai buna alegere dorindu-ne o masina cu cutie de viteze automata...

Burghelea George Bogdan a raspuns:

Este o masina pe care o poti modifica usor la aspect.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Dragomir Marian Andrei a raspuns:

Se conduce bine, cutia de viteze isi face treaba, motorul, desi este 1.4, are suficienti cai cat sa nu tragi de el, dar consumul este unul exagerat, mai ales cand o conduci mai sportiv...

Burghelea George Bogdan a raspuns:

Eu ma simt foarte bine in ea, mai ales ca mi-am facut-o cum am vrut eu.

Marca Chevrolet
Model Aveo
Motorizare 1.4 i 16V (101 H.p.)
Interval ani 2008 - 2018