Citroen C5 1.6 HDI generatia 1 pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Citroen C5 1.6 HDI (109 Hp) FAP cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Citroen C5 1.6 HDI (109 Hp) FAP.

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Citroen C5 1.6 HDI (109 Hp) FAP ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Citroen C5 1.6 HDI (109 Hp) FAP ?

Stefanescu Alexandru
Stefanescu Alexandru a raspuns:

Initial nu cunosteam, apoi am cautat informatii, suspensia hydractive face diferenta.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Stefanescu Alexandru
Stefanescu Alexandru a raspuns:

De la un cunoscut/prieten.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Stefanescu Alexandru
Stefanescu Alexandru a raspuns:

Imi place foarte mult cuplul motorului avand in vedere ca e motor mic si masina mare, imi place suspensia, imi place sonorizarea si mai ales confortul. Contra nu prea gasesc in timpul condusului.

Afla daca viitoare ta masina SH a avut daune sau KM dati inapoi