Dacia Sandero 1.2 75 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Dacia Sandero 1.2 (75 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Dacia Sandero 1.2 (75 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Dacia Sandero 1.2 (75 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Dacia Sandero 1.2 (75 Hp) ?

Tanase Laurentiu
Tanase Laurentiu a raspuns:

N-am avut de ales, e masina soacrei, probabil ca a vrut o masina noua si a luat ce si-a permis.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Tanase Laurentiu
Tanase Laurentiu a raspuns:

Consumul e bunicel in oras, maricel in afara. Este fiabila iar costurile de intretinere sunt minime. Ca si performante este folosibila. Are putin din toate, usor de parcat, spatiu decent, nu ramane in urma cand e vorba de drumuri proaste si urcat borduri. Este o masina distractiva de cate te atasezi. Pe partea negativa, are un feeling de ieftin. Arata, se simte si se aude ieftin la mai toate interactiunile cu ea, de la deschisul usii la schimbarea vitezei. Au aparut problemute mici care nu te deranjeaza destul cat sa merite stresul s-o repari, dar te sacaie, cum ar fi ca o usa uneori nu se inchuie sau deschuie de la prima apasare pe telecomanda sau stergatorul din spate care a inceput sa stearga haionul, nu luneta.