Fiat Punto 1.4i 16V pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Fiat Punto 1.4 i 16V (5 dr) (95 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Fiat cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Fiat Punto 1.4 i 16V (5 dr) (95 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Fiat Punto 1.4 i 16V (5 dr) (95 Hp) ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi Fiat Punto 1.4 i 16V (5 dr) (95 Hp) ?

Neicu Adrian a raspuns:

L-a ales femeia si eu am acceptat pentru motorizarea 1.4 turbo de 120 de cai pe o masina de calsa mini.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Neicu Adrian a raspuns:

De sub pod de la Pipera, de la un tip care lucra cu femeia la corporatie.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Neicu Adrian a raspuns:

E destul de distractiva, ambitioasa si agila, dar clasa mini vine cu dezavantajele ei si anume lipsa de spatii si dotarile adaptate pentru clasa, ceea ce inseamna ca nu prea fac fata.

Marca Fiat
Model Punto
Motorizare 1.4 i 16V (5 dr) (95 Hp)
Interval ani 2005 - 2009