Ford Fiesta Mk6 1.6 TDCi 75 CP pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Ford Fiesta 1.6 TDCi (75 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Ford cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Ford Fiesta 1.6 TDCi (75 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Ford Fiesta 1.6 TDCi (75 Hp) ?

3 voturi

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

3 voturi

Ce parere generala ai despre ea?

3 voturi

De ce ai ales sa cumperi Ford Fiesta 1.6 TDCi (75 Hp) ?

Voicu Bogdan a raspuns:

Am ales sa cumpar acest model pentru ca mi-a placut inca de cand a intrat pe piata si indeplinea toate dorintele mele la momentul achizitiei.

Ursaciuc Fane a raspuns:

O buna masina pentru incepatori, cu consum mic, tot ce ai nevoie, cu multe dotari la interior, bluetooth si foarte fiabila pe drum.

Alexandru Andrei a raspuns:

Am ales aceasta masina datorita dotarilor si pretului scazut.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Voicu Bogdan a raspuns:

De la persoana fizica prin intermediul OLX.

Ursaciuc Fane a raspuns:

De pe un site cu anunturi.

Alexandru Andrei a raspuns:

Am achizitionat-o din Germania de la reprezentanta.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Voicu Bogdan a raspuns:

Este o masina frumoasa, perfecta pentru oras, cu un consum mic, puterea simtindu-se foarte bine, chiar daca pe hartie sunt putini cai putere. Ca dezavantaj este putin rigida (cel putin pentru Bucuresti).

Ursaciuc Fane a raspuns:

Cam tot imi place la ea, mai ales consumul care este cel mai important pentru o masina pe care o conduci zi de zi.

Alexandru Andrei a raspuns:

Este o masina foarte buna pentru oras, cu dotari multe. Un aspect important este cutia de viteze, foarte buna in oras si prea scurta pentru viteze de peste 100 de km/h. + consum in oras -consum in extra urban Un alt minus este filtrul de particule problematic mai ales la peste 200.000 km.

Marca Ford
Model Fiesta
Motorizare 1.6 TDCi (75 Hp)
Interval ani 2008 - 2013