Ford Mondeo Mk3 1.8 TDCI pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Ford Mondeo 1.8 TDCi (125Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Ford Mondeo 1.8 TDCi (125Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Ford Mondeo 1.8 TDCi (125Hp) ?

(3 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(3 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(3 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Ford Mondeo 1.8 TDCi (125Hp) ?

Dobre Adrian
Dobre Adrian a raspuns:

Deoarece este o masina de familie foarte spatioasa si nu in ultimul rand, foarte frumoasa ca si aspect. Este o masina de familie.

Victor Mielcescu
Victor Mielcescu a raspuns:

La vremea aceea era cea mai buna alegere ca raport calitate-pret si cu mult peste VW Passat.

Florea Rareș Ciprian
Florea Rareș Ciprian a raspuns:

Am cumparat intamplator acest model, cautam cu totul alta masina, dar mi-a atras atentia aceasta si din cauza spatiului generos pe care-l ofera am ales sa o cumpar.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Dobre Adrian
Dobre Adrian a raspuns:

De la o persoana fizica.

Florea Rareș Ciprian
Florea Rareș Ciprian a raspuns:

De la un dealer auto din Otopeni.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Dobre Adrian
Dobre Adrian a raspuns:

Mi se pare o masina foarte fiabila, usor de condus stabila in curbe ce minus are tinand cont ca este o masina mare e mai greu cu parcarea.

Victor Mielcescu
Victor Mielcescu a raspuns:

Este placuta la condus, usor de manevrat si la viteze mari avand in vedere dimensiunile, iar consumul este foarte mic.

Florea Rareș Ciprian
Florea Rareș Ciprian a raspuns:

Este o masina foarte buna pentru a fi condusa zi de zi, se conduce destul de usor tinand cont de dimensiunile maricele ale ei, nu-mi place la ea faptul ca motorul este putin prea zgomotos pt mine, fiind obisnuit cu motoare pe benzina.