Honda Accord 2.2 i-CDTi 140 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Honda Accord 2.2 i-CTDi (140 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Honda Accord 2.2 i-CTDi (140 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Honda Accord 2.2 i-CTDi (140 Hp) ?

(2 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(2 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(2 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Honda Accord 2.2 i-CTDi (140 Hp) ?

Zahul vasile ciprian
Zahul vasile ciprian a raspuns:

Mi-a placut ideea de a avea o japoneza, imi placea foarte mult cum arata si am auzit multe lucruri bune despre ele.

BABISEN ION
BABISEN ION a raspuns:
HONDA ACCORD 7 se socoate una dintre cele mai reusite modele EURO 4 care s-au facut pe timpuri si care din pacate nu se mai produc, este o masina mult mai buna ca jumatate din cele noi ce se produc la momentul actual.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Zahul vasile ciprian
Zahul vasile ciprian a raspuns:

De la o persoana fizica, Prahova.

BABISEN ION
BABISEN ION a raspuns:
Belgia.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Zahul vasile ciprian
Zahul vasile ciprian a raspuns:

Imi place foarte mult confortul pe care il ofera si totodata sportivitatea pe care o are, ca si puncte negre sa zic asa e ca la noi sunt foarte putini mecanici pentru ele.

BABISEN ION
BABISEN ION a raspuns:
Moale ca Mercedes si iute ca BMW, fiabila, confortabila. O placere sa o conduci.