Honda Civic Generatia 5 1.6 ESi 16v pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Honda Civic 1.6 ESi 16V (125 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Honda cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Honda Civic 1.6 ESi 16V (125 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Honda Civic 1.6 ESi 16V (125 Hp) ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi Honda Civic 1.6 ESi 16V (125 Hp) ?

Bordea Ciprian a raspuns:

Primul meu vis a fost Toyota Supra, prima data cand mi-a zis fratele meu de Honda Civic, i-am zis ca e un Opel frumos, asta fiind la varsta de 12 ani, incet incet cautand informatii am ajuns la concluzia ca este masina perfecta pentru un pasionat roman atat din punct de vedere financiar , cat si sportiv. (Vorba fratelui meu: masina joasa, lata si consum mic).

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Bordea Ciprian a raspuns:

Dupa multe cautari si negocieri am reusit din Oradea de la un baiat Ionut.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Bordea Ciprian a raspuns:

Masina se comporta extraordinar pentru varsta ei, ca si fiabilitate, nu vreau sa fiu rau dar nu se compara cu multe masini chiar din ani mai recenti. Cel mai mult imi place ca sunt foarte rare, putini cunosc modelul, chiar am primit amenda pe baza de “Hyundai” care clar a fost anulata. Are si o parte rea de la un moment dat, toba si suspensiile sunt deranjante (clar e vorba de modificari).

Marca Honda
Model Civic
Motorizare 1.6 ESi 16V (125 Hp)
Interval ani 1991 - 1995