Honda Civic VIII 1.8 i-VTEC pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Honda Civic 1.8 i-VTEC 16V (140 Hp) Automatic cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Honda Civic 1.8 i-VTEC 16V (140 Hp) Automatic.

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Honda Civic 1.8 i-VTEC 16V (140 Hp) Automatic ?

(4 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(4 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(4 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Honda Civic 1.8 i-VTEC 16V (140 Hp) Automatic ?

Cornea Sergiu Paul
Cornea Sergiu Paul a raspuns:

Mi-a placut designul futurist precum si practicalitatea masinii.

Victor hohenheim
Victor hohenheim a raspuns:

Pentru ca mi-au placut masinile japoneze si stiam ca Honda fac masini fiabile.

Negrescu Claudiu
Negrescu Claudiu a raspuns:

Fiabilitate, felul cum arata, dotari, reputatie. Consum bun pentru motorizarea si puterea pe care o are. Tinuta de drum este excelenta.

Alexandru C.
Alexandru C. a raspuns:

Cautam un model fiabil, sedan, cutie automata, usor de intretinut si cu dotari. Honda Civic 8 FD1 Sedan (fabricatie Japonia - lot pentru U.S.A.).

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Cornea Sergiu Paul
Cornea Sergiu Paul a raspuns:

Reprezentanta Honda Apan. A fost buy back pentru cineva.

Negrescu Claudiu
Negrescu Claudiu a raspuns:

De la o persoana fizica din Craiova.

Alexandru C.
Alexandru C. a raspuns:

Persoana fizica, usor accidentata bara fata/spate si un stop. De aceea am putut sa negociez foarte mult la pret.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Cornea Sergiu Paul
Cornea Sergiu Paul a raspuns:

Aproape zilnic merg cu ea si la drumuri lungi 300+km si scurte 15km, nu e asa inconfortabila suspensia, are scaunele ergonomice. Informatii si comenzi ergonomic gandite, directia precisa si rapida, insa nu poti parca mereu bine, raza de bracare e mare.

Magic seats in spate fac toti banii, incap 4 oameni de 1,85 si 80kg cu bagaje la drum lung lejer. Motor care consuma cam cat un 1,6 pentru alte firme auto, puternic, atipic de condus (ca motocicleta). Motorul este simplu, fiabil si puternic, nu am avut niciodata senzatia de schimbare in caracteristica lui de functionare in aproape 100.000 km. Portbagaj mare.

Victor hohenheim
Victor hohenheim a raspuns:

Imi place ca are un consum bun chiar daca este automata masina. Este destul de stabila pentru un sedan. Personal am avut si Skoda si pot spune ca nu se compara. Masina nu este la fel de stabila ca un Passat din anul ei.

Negrescu Claudiu
Negrescu Claudiu a raspuns:

Imi place tinuta de drum, directia este destul de precisa, m-a surprins pozitiv, imi place ca este foarte bine compartimentata, foarte sf interior/exterior. Ce-mi displace, hmm, nu prea am gasit mare lucru, se aburesc stopurile, plasticele nu se imbina tocmai ok, cutia i-shift e un pic lenta, dar e ok.

Alexandru C.
Alexandru C. a raspuns:

High tech, puternica, dinamica, raspunde instant la acceleratie si directie (sharp), padele pe volan pentru schimbat viteze, scaune incalzite, trapa de sticla, cruise control, aerodinamica, usoara (1200kg). Superba pentru condus zi de zi in trafic, dar si in afara.