Hyundai i30 FD (2007-2012) 1.6 CRDI pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Hyundai i30 1.6 CRDi (116 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Hyundai cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Hyundai i30 1.6 CRDi (116 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Hyundai i30 1.6 CRDi (116 Hp) ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi Hyundai i30 1.6 CRDi (116 Hp) ?

Dragos Radulescu. a raspuns:

Pret mic, deobicei cumparata de noua din tara. Comparativ cu restul marcilor mai cautate care sunt aduse numai din Germania. Cel mai mic pret pentrul anul respectiv si la km respectivi.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Dragos Radulescu. a raspuns:

Primul proprietar, judetul Olt. Nu recomand niciodata Olt :)), drumuri proaste si masinile supra-solicitate.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Dragos Radulescu. a raspuns:

Pretul autoturismului difera, chiar si in aceeasi clasa cu un motiv. Nu este nici cel mai bine reglat motor, sau ceva, nici cea mai confortabila sau silentioasa din clasa ei, dar isi merita pe deplin banii.

Marca Hyundai
Model i30
Motorizare 1.6 CRDi (116 Hp)
Interval ani 2010 - 2012