Hyundai i30 I 1.4 109 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Hyundai i30 1.4 (109 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Hyundai i30 1.4 (109 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate parerile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori reali si verificati.

Cat de fiabila ti se pare Hyundai i30 1.4 (109 Hp) ?

(3 voturi)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(3 voturi)

Ce parere generala ai despre ea?

(3 voturi)

De ce ai ales sa cumperi Hyundai i30 1.4 (109 Hp) ?

Costin-Dumitru Saraf
Costin-Dumitru Saraf a raspuns:

Raport calitate/pret bun la vremea respectiva.

Alexandru Alex
Alexandru Alex a raspuns:

Raportul calitate - pret foarte bun, masina de familie ideala. Intretinere ieftina, motorizare fiabila, consum relativ scazut de carburant pentru o benzinara - 1.4 16 Valve -> consum REAL 7 % urban / 5% extra-urban la mers economic - 90 -100 km / h sau 6 - 6,5% la mers sportiv.

Murutan Claudiu
Murutan Claudiu a raspuns:

Pentru fiabilitatea motoarelor asiatice pe benzina, are garda jos si are o stabilitate foarte buna in curbe. Si imi place cum arata.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Murutan Claudiu
Murutan Claudiu a raspuns:

De la fostul proprietar, am cumparat-o de la mine din oras.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Costin-Dumitru Saraf
Costin-Dumitru Saraf a raspuns:

Desi este o masina de buget are o tinuta de drum ok, cu o mica tenta sportiva. Desi robusta, articulatia necesita ceva intretinere o data la cativa ani.

Alexandru Alex
Alexandru Alex a raspuns:

Consumul de carburant moderat, foarte bine insonorizata, motorul foarte silentios, calitatea materialelor foarte ok tinand cont de pretul de achizitie.

Murutan Claudiu
Murutan Claudiu a raspuns:

Ii o masina foarte usor de condus, chiar ii o placere sa o conduci, silentioasa, ii mai spatioasa decat ma asteptam, are portbagaj incapator.