Lexus GS 450h Hybrid 345 CP pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Lexus GS 450h (345 Hp) Hybrid?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Lexus cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Lexus GS 450h (345 Hp) Hybrid.

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Lexus GS 450h (345 Hp) Hybrid ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi Lexus GS 450h (345 Hp) Hybrid ?

Donosa Razvan a raspuns:

Era un vis pe care am reusit sa il indeplinesc. Imi doream foarte mult un Lexus desi eu speram macar la un IS, am ajuns la GS si nu regret deloc alegerea.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Donosa Razvan a raspuns:

Exclusiveauto Gronau Germania.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Donosa Razvan a raspuns:

Detin masina de 8 luni si in fiecare zi cand te urci in ea si o conduci descoperi lucruri noi si te uimeste de ce poate face, si cat de atent este gandita la detalii.

Marca Lexus
Model GS
Motorizare 450h (345 Hp) Hybrid
Interval ani 2012 - 2018