Mazda 6 GG1 2.0 147 CP pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Mazda 6 2.0 (147 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Mazda cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Mazda 6 2.0 (147 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Mazda 6 2.0 (147 Hp) ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi Mazda 6 2.0 (147 Hp) ?

Bica Oliver a raspuns:

Din simplu fapt ca este japoneza si cum am o experienta destul de mare in domeniul auto, cam la fiecare model de masina pana in anul 2008-2010, le cam stiam problemele de care am dat si eu si alti colegi/prieteni de ai mei...am ales mazda 6 benzina.....

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Bica Oliver a raspuns:

Germania ! da am cumparat-o sh.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Bica Oliver a raspuns:

De displacut este un singur lucru, cai putere prea putini pentru mine.... Este o masina care prezinta confort, fiabilitate la condus, rapiditate la accelerare si cel mai important, nu este o masina care te oboseste cand trebuie sa faci mii de km deodata......

Marca Mazda
Model 6
Motorizare 2.0 (147 Hp)
Interval ani 2005 - 2008