Mitsubishi Colt 1.1i 75 CP pareri

Introducere

Esti in cautarea unui autoturism Mitsubishi Colt 1.1 i 12 V CZ3 (75 Hp)?

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat un posesor de Mitsubishi cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot el ne spune de ce a facut aceasta alegere, de unde a achizitionat, ce ii place si mai ales ce ii displace la autoturism. Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Mitsubishi Colt 1.1 i 12 V CZ3 (75 Hp).

Posesorul ne spune ce probleme tehnice a intalnit, ne da detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia. Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile de pe site-ul nostru sunt de la posesori verificati.

Ai o masina? Spune-ne parerea ta despre ea!

Cat de fiabila ti se pare Mitsubishi Colt 1.1 i 12 V CZ3 (75 Hp) ?

1 vot

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

1 vot

Ce parere generala ai despre ea?

1 vot

De ce ai ales sa cumperi Mitsubishi Colt 1.1 i 12 V CZ3 (75 Hp) ?

Calin Laurentiu a raspuns:

Raport bun calitate/pret/fiabilitate, imagine slaba din punct de vedere popularitate - pret sub media pietei, modularitate, consum bun, dinamica buna.

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Calin Laurentiu a raspuns:

De pe un site de vanzari.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Calin Laurentiu a raspuns:

Pro: fiabilitate generala, consum bun, dinamica destul de buna, spatiu interior ok, modularitate exemplara, masina solida, de incredere, intretinere cu nimic mai scumpa fata de alte marci.

Marca Mitsubishi
Model Colt
Motorizare 1.1 i 12 V CZ3 (75 Hp)
Interval ani 2005 - 2018