Opel Astra G 1.6 ECOTEC 105 cp pareri

Introducere

Afla direct de la posesori tot ce ai nevoie sa stii. Mai jos, gasesti un chestionar in care am intrebat mai multi posesori de Opel Astra 1.6i 16V ECOTEC (105 Hp) cum este sa detina si sa conduca zi de zi acest model. Tot ei ne spun de ce au facut aceasta alegere, de unde au achizitionat masina, ce le place si mai ales ce le displace la autoturismul pe care il detin.

Gasesti informatii despre cat costa piesele, cat consuma, cat costa intretinerea, cat de confortabil si mai ales cat de fiabil este modelul Opel Astra 1.6i 16V ECOTEC (105 Hp).

Posesorii ne spun ce probleme tehnice au intalnit, ne dau detalii despre motorizare si chiar si cateva sfaturi de achizitie, toate astea pentru a te ajuta pe tine sa aflii cat mai multe detalii despre masina pe care si tu ti-o doresti. Nu trebuie sa detii acest model pentru a afla ce probleme pot aparea cu timpul si cat de des trebuie sa ii faci revizia.

Scopul DailyDriven este sa ofere pareri reale despre masini, venite direct de la posesori, de la cei care le-au patit si testat pe toate cu adevarat si sa te ajute pe tine intr-un final sa alegi masina potrivita pentru tine.

Toate review-urile auto de pe dailydriven.ro sunt de la posesori verificati.

Cat de fiabila ti se pare Opel Astra 1.6i 16V ECOTEC (105 Hp) ?

(1 vot)

Este in realitate ceea ce te asteptai sa fie inainte de a o cumpara?

(1 vot)

Ce parere generala ai despre ea?

(1 vot)

De ce ai ales sa cumperi Opel Astra 1.6i 16V ECOTEC (105 Hp) ?

Chivaran Laurentiu
Chivaran Laurentiu a raspuns:
Ieftina si este model GTC

In caz ca ai cumparat-o SH, de unde ai achizitionat-o?

Chivaran Laurentiu
Chivaran Laurentiu a raspuns:
Din Germania.

Spune-ne cateva lucruri generale despre ea. Cum ti se pare sa o conduci zi de zi? Ce iti place si/sau ce iti displace cel mai mult la ea?

Chivaran Laurentiu
Chivaran Laurentiu a raspuns:
Se conduce usor, cutia si ambreiajul sunt setate in asa fel incat sa nu moara motorul la plecari in rampa sau sa o ia inapoi ca alte benzinare mult mai noi. Macar 100 cai si si 150NM sa fi avut in plus si era perfecta. Inca ceva, sta excelent pe curbe in ciuda puntii spate.